• Slide1

    Specialist in metalen

    Salomon's Metalen

    Salomon’s Metalen is een familiebedrijf dat al ruim 45 jaar metalen levert in vrijwel elke gewenste legering, dikte, vorm, afmeting, lengte en hoeveelheid. Van gaas en capillaire buis tot plaat en koker, van aluminium en hastelloy tot rvs en zirkonium.

    Lees meer

Salomon's Metalen

De specialist voor al uw metalen

We beschikken over een uitgebreid machinepark om op klantwens diverse bewerkingen uit te voeren: zagen, snijden, knippen en coaten. Daarmee bedienen we uiteenlopende markten, zoals de apparaten- en machinebouw, procesindustrie, offshore, scheepsbouw en aerospace.
Salomon’s Metalen levert maatwerk in hoogwaardige kwaliteit en verzorgt snelle levering. Wij geven deskundig advies via persoonlijk contact en in ons uitgebreide Voorraadboek (het ‘Rode boekje’).

Bewerkingen

Salomon’s Metalen beschikt over een uitgebreid machinepark om op klantwens diverse bewerkingen uit te voeren.

Daarom kiest u voor Salomon's Metalen

Grote voorraad

Onze kracht ligt in het op voorraad houden van alle materialen en kwaliteiten, en het snel op maat leveren van wat de klant vraagt.

Moderne technieken

Salomon’s Metalen onderscheidt zich in de markt door maatwerk. Wij kunnen metalen op maat leveren en beschikken over een uitgebreid machinepark om diverse bewerkingen uit te voeren.

Klantgericht

Wij bieden klanten deskundig advies via ons Voorraadboek, maar ook in persoonlijk contact. Onze verkopers beschikken dankzij een interne opleiding over uitgebreide kennis van onze producten en diensten.

Het rode boekje

Wij hebben deze kennis uitgebreid vastgelegd in ons Voorraadboek, het bekende ‘Rode boekje’ van Salomon’s Metalen. Dit Voorraadboek wordt regelmatig geactualiseerd en is zowel in boekvorm als op onze website gratis beschikbaar.

Download hier het rode boekje.

Het rode boekje

Als Gronings familiebedrijf werken wij al meer dan een eeuw in de metaalgroothandel, de laatste 45 jaar onder de naam Salomon’s Metalen. Wij leveren het breedste assortiment aan metalen, dat wij met een uitgebreid machinepark op maat van de klant kunnen maken.

Contact