Inconel 600

Home / Producten / Inconel 600

Materiaal: Inconel 600

Inconel 600 is legering die bestaat uit nikkel, chroom en ijzer. De bijzondere eigenschappen van dit materiaal zorgen ervoor dat het uitstekend gebruikt kan worden in nat-chemische applicaties. Het kan ook worden gebruikt bij hoge temperaturen. Bovendien is het bestand tegen corrosie en is het bijvoorbeeld terug te vinden in warmtewisselaars, straalmotoren en wordt het gebruikt in apparaten die chemische stoffen verwerken.

Bij Salomon's Metalen kunt u Inconel 600 in elk gewenst formaat bestellen. Ons eigen machinepark stelt ons in staat om alle metalen en legeringen te bewerken. Neem vooraf contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken aan onze experts. Deze gaan dan voor u aan de slag en zorgen ervoor dat u naar volle tevredenheid geholpen wordt.

De meerwaarde van Salomon's Metalen

Salomon's Metalen is al meer dan 40 jaar een belangrijke leverancier van metalen en legeringen. Zo wordt er bijvoorbeeld geleverd aan de ruimtevaart, scheepsbouw, offshore industrie en aan de algemene industrie. Wij bieden u een uitstekende kwaliteit en hechten daarnaast veel waarde aan optimaal klantcontact. Wenst u meer informatie of wilt u een bestelling plaatsen? Wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 050-5421200.

Salomon's Metalen heeft dit materiaal beschikbaar in de volgende uitvoeringen: Buis Folie Plaat Staf

Family

Daarom kiest u voor Salomon's Metalen

De keuze voor Salomon's Metalen is snel gemaakt. Wij zijn al tientallen jaren een betrouwbare leverancier van metalen en legeringen. Bovendien beschikken wij over een eigen machinepark waar diverse bewerkingen kunnen worden uitgevoerd. Schroomt u daarom niet om ons te bellen op 050-5421200.

Inconel 600

Er is een technisch gegevensblad beschikbaar met meer informatie.

Gegevensblad van Inconel 600

Meer informatie beschikbaar in ons rode boekje

Downloaden Technische gegevens

Wij hanteren het ISO 9001 kwaliteitssysteem om de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening aan u te kunnen garanderen.

Downloaden

Als Gronings familiebedrijf werken wij al meer dan een eeuw in de metaalgroothandel, de laatste 45 jaar onder de naam Salomon’s Metalen. Wij leveren het breedste assortiment aan metalen, dat wij met een uitgebreid machinepark op maat van de klant kunnen maken.

ISO gecertificeerd

Wij hanteren het ISO 9001 kwaliteitssysteem om de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening aan u te kunnen garanderen.

Contact