Inconel 825

Home / Producten / Inconel 825

Materiaal: Inconel 825

Inconel 825 is een legering waarvan de voornaamste bestanddelen bestaan uit chroom, ijzer en nikkel. Dit materiaal garandeert een hoge weerstand tegen hitte en corrosie. Het is in verschillende takken van de industrie terug te vinden. Er kan gedacht worden aan de volgende industrieën:

  • Chemische industrie
  • Offshore industrie
  • Scheepvaart
  • Lucht- en ruimtevaart
  • Nucleaire industrie

U kunt Inconel 825 bestellen bij Salomon's Metalen. Het materiaal kan tevens verwerkt worden in ons eigen machinepark. Daardoor is het mogelijk om dit materiaal geheel naar wens te verkrijgen, zodat alle vormen en formaten te bestellen zijn. Het is verkrijgbaar in de uitvoeringen plaat, folie en rondstaf. Uiteraard kunt u onze experts om advies vragen.

Een betrouwbare leverancier

Salomon's Metalen is een betrouwbare leverancier van metalen en legeringen. U kunt er uitstekend zaken mee doen en genieten van een goede kwaliteit en service. Er zijn ervaren medewerkers met veel vakkennis in dienst die u bij al uw vragen kunnen helpen. Neem contact op met deze leverancier waar de klant nog steeds koning is. Wij zijn bereikbaar op 050-5421200 voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte.

Salomon's Metalen heeft dit materiaal beschikbaar in de volgende uitvoeringen: Buis Folie Plaat Staf

Family

Daarom kiest u voor Salomon's Metalen

De keuze voor Salomon's Metalen is snel gemaakt. Wij zijn al tientallen jaren een betrouwbare leverancier van metalen en legeringen. Bovendien beschikken wij over een eigen machinepark waar diverse bewerkingen kunnen worden uitgevoerd. Schroomt u daarom niet om ons te bellen op 050-5421200.

Inconel 825

Er is een technisch gegevensblad beschikbaar met meer informatie.

Gegevensblad van Inconel 825

Meer informatie beschikbaar in ons rode boekje

Downloaden Technische gegevens

Wij hanteren het ISO 9001 kwaliteitssysteem om de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening aan u te kunnen garanderen.

Downloaden

Als Gronings familiebedrijf werken wij al meer dan een eeuw in de metaalgroothandel, de laatste 45 jaar onder de naam Salomon’s Metalen. Wij leveren het breedste assortiment aan metalen, dat wij met een uitgebreid machinepark op maat van de klant kunnen maken.

ISO gecertificeerd

Wij hanteren het ISO 9001 kwaliteitssysteem om de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening aan u te kunnen garanderen.

Contact