Monel 400

Home / Producten / Monel 400

Materiaal: Monel 400

Monel 400 is een legering die bestaat uit koper en nikkel. Het heeft een hoge bestendigheid tegen corrosie. Daardoor kan het uitstekend toegepast worden in onder andere de buitenlucht. Maar ook in zeewater kan het probleemloos gebruikt worden. Niet voor niets is deze legering dan ook terug te vinden in bijvoorbeeld de nucleaire industrie, de petrochemie en scheepvaart.

U kunt Monel 400 bestellen bij Salomon's Metalen in elke gewenste hoeveelheid, afmeting en dikte. Wij beschikken over een grote voorraad van dit materiaal. Neemt u gerust contact op met onze ervaren medewerkers om uw wensen te bespreken. Deze staan met veel plezier voor u klaar.

Salomon's Metalen, betrouwbaar en ervaren

Salomon's Metalen is een betrouwbaar en ervaren bedrijf. Al meer dan 40 jaar worden er metalen en legeringen geleverd en bewerkt. Wij beschikken over een eigen machinepark waar diverse bewerkingen kunnen worden uitgevoerd. Dit bespaart u veel tijd en geld! Vraagt u gerust een offerte bij ons op. Schroomt u daarom niet om contact met ons op te nemen onder telefoonnummer 050-5421200.

Salomon's Metalen heeft dit materiaal beschikbaar in de volgende uitvoeringen: Buis Folie Plaat Staf

Family

Daarom kiest u voor Salomon's Metalen

De keuze voor Salomon's Metalen is snel gemaakt. Wij zijn al tientallen jaren een betrouwbare leverancier van metalen en legeringen. Bovendien beschikken wij over een eigen machinepark waar diverse bewerkingen kunnen worden uitgevoerd. Schroomt u daarom niet om ons te bellen op 050-5421200.

Monel 400

Er is een technisch gegevensblad beschikbaar met meer informatie.

Gegevensblad van Monel 400

Meer informatie beschikbaar in ons rode boekje

Downloaden Technische gegevens

Wij hanteren het ISO 9001 kwaliteitssysteem om de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening aan u te kunnen garanderen.

Downloaden

Als Gronings familiebedrijf werken wij al meer dan een eeuw in de metaalgroothandel, de laatste 45 jaar onder de naam Salomon’s Metalen. Wij leveren het breedste assortiment aan metalen, dat wij met een uitgebreid machinepark op maat van de klant kunnen maken.

ISO gecertificeerd

Wij hanteren het ISO 9001 kwaliteitssysteem om de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening aan u te kunnen garanderen.

Contact