Monel K500

Home / Producten / Monel K500

Materiaal: Monel K500

Monel K500 is een nikkel-koperlegering en heeft ongeveer dezelfde corrosiebestendigheid als Monel 400, maar is tegelijkertijd wel een stuk sterker. Dit heeft alles te maken met de toevoeging van aluminium en titanium. Deze nikkel-koperlegering is dan ook uitstekend geschikt voor de petrochemische industrie en de scheepvaart. Uiteraard is dit materiaal verkrijgbaar bij Salomon's Metalen.

Monel K500 wordt door Salomon's Metalen geleverd in rondstaf. De diameters hiervan kunnen uiteenlopen van 12 millimeter tot maar liefst 200 millimeter. Bovendien kunnen wij ook diverse bewerkingen uitvoeren bij deze nikkel-koperlegering. Vraag gerust naar onze ervaren specialisten die over veel vakkennis beschikken en u daarom alles haarfijn kunnen uitleggen.

Bestel uw materialen bij Salomon's Metalen

Salomon's Metalen is een betrouwbare leverancier van legeringen en metalen. Het is het perfecte adres voor kleine en grote bedrijven. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark waar we diverse bewerkingen kunnen uitvoeren. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken op 050-5421200.

Salomon's Metalen heeft dit materiaal beschikbaar in de volgende uitvoeringen: Staf

Family

Daarom kiest u voor Salomon's Metalen

De keuze voor Salomon's Metalen is snel gemaakt. Wij zijn al tientallen jaren een betrouwbare leverancier van metalen en legeringen. Bovendien beschikken wij over een eigen machinepark waar diverse bewerkingen kunnen worden uitgevoerd. Schroomt u daarom niet om ons te bellen op 050-5421200.

Monel K500

Er is een technisch gegevensblad beschikbaar met meer informatie.

Gegevensblad van Monel K500

Meer informatie beschikbaar in ons rode boekje

Downloaden Technische gegevens

Wij hanteren het ISO 9001 kwaliteitssysteem om de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening aan u te kunnen garanderen.

Downloaden

Als Gronings familiebedrijf werken wij al meer dan een eeuw in de metaalgroothandel, de laatste 45 jaar onder de naam Salomon’s Metalen. Wij leveren het breedste assortiment aan metalen, dat wij met een uitgebreid machinepark op maat van de klant kunnen maken.

ISO gecertificeerd

Wij hanteren het ISO 9001 kwaliteitssysteem om de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening aan u te kunnen garanderen.

Contact