Lasersnijden

Lasersnijden

Voor het op maat maken van alle folies die u bij Salomon's Metalen bestelt beschikken wij over een hypermoderne lasersnijmachine.

Naast de mogelijkheid om folies in verschillende standaard contouren te snijden kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk lasersnijden, bijvoorbeeld voor pakkingen en shims op maat. Wij kunnen ieder specifiek contour snijden op basis van aangeleverde DXF, DWG of IGES bestanden. Zo kunt u uw eigen ontwerpen e-mailen, waarna wij uw bestanden in de machine laden en vervolgens worden uw contouren gesneden.

Lasersnijden
Lasersnijden
Lasersnijden
Lasersnijden
Lasersnijden

Wat kunnen we voor u bewerken?

Het rode boekje

Wij hebben deze kennis uitgebreid vastgelegd in ons Voorraadboek, het bekende ‘Rode boekje’ van Salomon’s Metalen. Dit Voorraadboek wordt regelmatig geactualiseerd en is zowel in boekvorm als op onze website gratis beschikbaar.

Download hier het rode boekje.

Als Gronings familiebedrijf werken wij al meer dan een eeuw in de metaalgroothandel, de laatste 45 jaar onder de naam Salomon’s Metalen. Wij leveren het breedste assortiment aan metalen, dat wij met een uitgebreid machinepark op maat van de klant kunnen maken.

ISO gecertificeerd

Wij hanteren het ISO 9001 kwaliteitssysteem om de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening aan u te kunnen garanderen.

Contact