Salomon's Metalen

Specialist in metalen

Salomon’s Metalen is servicegericht en kent een no-nonsense cultuur. Door het leveren van gegarandeerde kwaliteit hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd in Nederland en tot ver daarbuiten.

Kwaliteit

Salomon’s Metalen levert kwaliteit. Wij gaan bij onze eigen inkoop niet voor de laagste prijs maar selecteren leveranciers die hoge kwaliteit leveren. Die kwaliteit geven wij door aan onze klanten, na de benodigde bewerkingen voor hoogwaardig maatwerk. Wij hanteren het ISO 9001 kwaliteitssysteem om de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening aan u te kunnen garanderen.

Moderne technieken

Salomon’s Metalen onderscheidt zich in de markt door maatwerk. Wij kunnen metalen op maat leveren en beschikken over een uitgebreid machinepark om diverse bewerkingen uit te voeren. In principe geldt dit aanbod voor alle metalen, maar in sommige gevallen kunnen beperkingen gelden voor de mogelijke bewerkingen.

Deskundig advies

Wij bieden klanten deskundig advies via ons Voorraadboek, maar ook in persoonlijk contact. Onze verkopers beschikken dankzij een interne opleiding over uitgebreide kennis van onze producten en diensten. U kunt altijd contact met hen opnemen voor vragen over metalen, hun beschikbaarheid en de mogelijkheden van maatwerk. Al onze medewerkers zijn servicegericht en hun afspraken met u komen wij na. Want Salomon’s Metalen staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bedrijfsfilm van Salomon's Metalen

Het rode boekje

Wij hebben deze kennis uitgebreid vastgelegd in ons Voorraadboek, het bekende ‘Rode boekje’ van Salomon’s Metalen. Dit Voorraadboek wordt regelmatig geactualiseerd en is zowel in boekvorm als op onze website gratis beschikbaar.

Download hier het rode boekje.

Het rode boekje

Als Gronings familiebedrijf werken wij al meer dan een eeuw in de metaalgroothandel, de laatste 45 jaar onder de naam Salomon’s Metalen. Wij leveren het breedste assortiment aan metalen, dat wij met een uitgebreid machinepark op maat van de klant kunnen maken.

ISO gecertificeerd

Wij hanteren het ISO 9001 kwaliteitssysteem om de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening aan u te kunnen garanderen.

Contact